Tres dies d’air hockey internacional a Sabadell

Des del dilluns 21 fins al dimecres 23 s’han viscut al Club Natació Sabadell 3 dies amb partits internacionals d’air hockey amb la participació del nordamericà Michael L. Rosen, el rus Sergey Grishin i els catalans Mauro Sturlese i Marc García.

Com ja va passar en les anteriors visites de Rosen al 2004 i al 2006, el jugador de Nova York ha aconseguit mantenir-se invicte. Els representants catalans, per la seva banda, van fer un molt bon paper, mentre que Grishin no va poder aconseguir cap victòria, tot i que va deixar una excel·lent impressió.

El primer dels partits va ser el dilluns, amb un set entre Michael Rosen i Mauro Sturlese que va guanyar el nordamericà per 4-1. També el dilluns es va jugar el partit entre Rosen i Grishin. Aquest va ser un partit històric ja que significava el primer matx entre un jugador rus i un americà. El partit es va jugar en modalitat challenge match, al millor de 7 sets, i va acabar amb la victòria (més treballada del previst) de Rosen per 4-0 (16-6).
El dimarts va tenir lloc el partit entre Marc Garcia i Sergey Grishin, en què el jugador català va superar el seu rival per 4-0, un marcador que tanmateix no reflexa la igualtat del partit. Amb aquest resultat, Marc Garcia va aconseguir 5 punts que el situen al capdavant dels rankings nacional i continental, empatat a 1496 punts amb José Luis Camacho.
Finalment, el dimecres Mauro i Sergey van tancar aquesta sèrie de partits internacionals amb un 4-2 a favor del jugador català.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s