Sergio es queda a les portes del #1 i Camacho es converteix en el primer europeu en superar els 1600

L’any 2008 es tanca amb tres dies seguits plens d’air hockey de gran qualitat. La visita a Catalunya del vigent campió nacional Sergio López va acostar a les taules a 14 dels millors jugadors del país, donant com a resultat el que es podria considerar com a un “Masters” no oficial de meitat de temporada.

Sergio es va plantejar un repte ben atrevit: jugar un mínim de 8 partits contra els millors jugadors del ranking per a assolir el número 1. Tot i que va aconseguir jugar contra tots ells i que va aconseguir sumar +82 punts, no va ser suficient per arribar al capdavant de la classificació perquè l’actual #1 José Luis Camacho li ho va impedir.
Camacho va començar el seu decisiu enfrontament contra Sergio una mica fred, però va saber sobreposar-se al 0-1 inicial per acabar guanyant el matx per 4-1. D’aquesta manera s’assegura continuar com a número 1 i a més assoleix el registre de rating més alt aconseguit mai per un jugador europeu, amb 1607 punts.

Els jugadors de Sabadell també van tenir, en general, una actuació molt destacada, i van protagonitzar moltes sorpreses. Sobretot Arnau Martín, que gràcies a les seves victòries sobre jugadors con Joan García, Marc García o el mateix Sergio López va aconseguir un registre de +109, que el situa 4t dels rankings nacional i europeu, superant ja la barrera dels 1400 punts. Després d’aquests resultats, pocs posen ja en dubte que Arnau estarà en condicions de lluitar per guanyar el proper Masters, a final de temporada.
Alejandro Vigil i Fran Expósito també van tenir bons resultats, malgrat ser la primera vegada que s’enfrontaven a jugadors de major experiència. En canvi, Marc García, Joan García, Ricardo Pérez i Alberto González no van tenir el seu dia i van cedir molts més punts dels esperats.

Veient les emocions que va deparar la darrera jornada de 2008, sembla que 2009 serà un any molt interessant per l’hoquei taula català.

Anuncios

2 Respuestas a “Sergio es queda a les portes del #1 i Camacho es converteix en el primer europeu en superar els 1600

  1. hola, quisiera que reorganizaran un torneo, estoy en españa, e iria a jugar y conocerlos a todos. soy español, y vengo de Venezuela. saludos, no desfallezcan en un juego que solo se mantiene con corazon y constancia.

  2. Hola que tal, llevo mas de 12 años sin jugar air hokey y me gustaria retomarlo, vivo en barcelona spain al lado de la sagrada familia, atras en el dia solia jugar en venezuela , hasta que me mude a los US, y pare de jugar completamente, ahora por motivos de la vida estoy aki en barcelona y no se a donde dirigirme o a kien contactar para poder jugar. estera completamente agradecido si alguien se comunica conmigo y me ayudara en este asunto. my email es jorge_tomas@hotmail.com y mi movil 639 152938. otra pergunta al comentario anterior jose luis, eres tu el que vivia en san luis y tocaba la bateria ?

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s